فروش ویژه

بانک اطلاعات تجارت با عربستان سعودی

Trade database with Saudi Arabia

چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی، یک تغییر الگو از اقتصاد مبتنی بر بخش دولتی به اقتصادی است که دولت قصد دارد توسط بخش خصوصی به عنوان موتور اصلی رشد اقتصادی و ایجاد شغل هدایت شود. چشم‌انداز ۲۰۳۰ فرصت‌هایی را برای شرکت‌ها در بخش‌های مختلف صنعت – به ویژه در رابطه با پروژه‌های عظیم (NEOM، Qiddiya، Amaala، دریای سرخ و دروازه دیریه) – و همچنین در دفاع، فناوری اطلاعات و ارتباطات، انرژی‌های تجدیدپذیر، معدن و مواد معدنی، بهداشت، آموزش، زیرساخت، سرگرمی و گردشگری ایجاد کرده است.

همچنین با اجرای مؤثر طرح‌های ملی لجستیک با مشارکت بخش‌های دولتی و خصوصی عربستان و بهبود کریدورهای جهانی، عربستان سعودی میتواند به یک قطب مهم برای تأمین و توزیع مجدد تبدیل شود. تخمین زده می‌شود که 20 درصد از تجارت کانتینری از کانال سوئز عبور می‌کند. بهبود اتصال با اروپا، شمال و شرق آفریقا و آسیا این پتانسیل را دارد که عربستان سعودی را به مقصدی ایده‌آل برای تأمین مواد و توزیع مجدد تبدیل کند. با توجه به این مزیت جغرافیایی، انتظار می‌رود اتصال جهانی افزایش یابد و خطوط کشتیرانی جدید به بنادر این کشور با شرکای تجاری اصلی متصل شوند. انتظار می‌رود با اجرای برنامه اتصال هوایی عربستان سعودی، اتصال هوایی را برای هر دو بخش مسافری و باری افزایش دهد.

بانک اطلاعات صادرات و واردات به عربستان شامل داده های تجاری ،اجتماعی ،جمعیتی و اقتصادی عربستان سعودی است و همچنین لیست کالای مهم صادراتی و وارداتی ایران به عربستان سعودی بر اساس آمار گمرک و اتاق بازرگانی بین المللی با کد تعرفه یا همان HS Code می باشد . با استفاده از این بانک اطلاعات صادراتی میتوانید بهترین کالا برای واردات یا صادرات به این کشور و  همچنین تولید کنندگان و تامین کنندگان کالای صادراتی را بدست آورید.

این بانک داده هیچ مشابه داخلی که اطلاعات 10 ساله مربوط به واردات و صادرات و سایر داده های اقتصادی و اجتماعی عربستان را در اختیار کاربران قرار دهد، وجود ندارد ومیتوان گفت که این اولین بانک اطلاعاتی در زمینه صادرات و واردات به عربستان و سایر کشورها می باشد.بازه زمانی داده های آماری گمرک ایران از سال 1393 تا پایان سال 1403 و داده های آماری اتاق بازرگانی بین المللی از سال 2013 تا پایان سال 2023 می باشد.به علت اتفاقات افتاده بین ایران و عربستان در سال 1394 حجم تجارت ایران با عربستان به شدت کاهش یافت به حدی که در سالهای بین 1398 تا 1402 واردات رسمی از عربستان نداشتیم.

فایل پی دی اف شده این دیتابیس را میتوانید از لینک زیر دانلود نمایید

دانلود فایل پی دی اف بانک اطلاعات صادرات و واردات به عربستان سعودی

درخواست مرجوع کردن محصولات دانلودی امکان پذیر نمی باشد و قابلیت برگشت وجه ندارند. لطفا قبل از خرید، توضیحات محصول و فایلهای ویدیویی را مشاهده نمایید

ویژگی های محصول:

توضیحات تکمیلی

پتانسیلهای وارداتی و صادراتی

نمایش پتانسیلهای وارداتی عربستان, نمایش پتانسیلهای صادراتی عربستان

لیست پرسودترین کالاها

لیست پرسودترین کالاهای صادراتی و وارداتی به همراه HS Code

داشبورد

داشبورد صادرات, داشبورد واردات

داشبورد کالاهای صادراتی و وارداتی ایران

داشبورد کالاهای صادراتی و وارداتی ایران از سراسر جهان

کشورهای هدف صادراتی و وارداتی

لیست کشورهای صادرکننده و واردکننده کالا از ایران

لیست گمرکات

لیست گمرکات ترخیص کننده کالاهای صادراتی و وارداتی همراه با لیست کالاها و کد تعرفه

لیست کالاها

لیست کالاهای وارداتی و صادراتی همراه با کد تعرفه HS Code

تراز تجاری

ترازی تجاری واردات و صادرات کشور عربستان بر اساس HS Code برای پیدا کردن بهترین کالای وارداتی و صادراتی

لیست تعرفه های عربستان

لیست تعرفه های وارداتی عربستان بر اساس کد تعرفه و فصل کالایی سیستم نمانکلاتور سال 2024

روند تغییرات

نمودار خطی صادرات, نمودار خطی واردات

نمودار میله ای

نمودار میله ای صادرات, نمودار میله ای واردات

نمودار درختی

نمودار درختی صادرات, نمودار درختی واردات, نمودار درختی گمرکات وارداتی و صادراتی

مقایسه

مقایسه صادرات و واردات کالا بر اساس آمار گرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی

سایر داده های مهم

لیست وب سایتهای پربازدید خرده فروشی در عربستان, لیست نمایشگاهها در سال 2025, میزان و نام کشورهای سرمایه گذار در عربستان

بازرگانی فراتجار

شناسه محصول: Saudi-Arabia-Trade-DB01
فایل دانلودی

نصب روی ویندوز 10 و 11

قیمت بدون تخفیف: 1,600,000 تومان
قیمت با تخفیف: 390,000 تومان
آیکون پنل کاربری

بارگذاری فایل در پنل کاربری

آیکون بهروری

بهره وری و سود آوری بالا

کارت پرداخت

پرداخت مطمئن

آیکون به روز رسانی

به روز رسانی فایل

توضیحات

عربستان سعودی با 34 میلیون نفر جمعیت، بزرگترین کشور در منطقه خلیج فارس و با تولید ناخالص داخلی حدود ۱.۱ تریلیون دلار در سال 2023، بزرگترین اقتصاد در جهان عرب است. طبق گزارش صندوق بین‌المللی پول (IMF)، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۲ با رشد کلی ۸.۷ درصدی، سریع‌ترین رشد اقتصادی را در بین کشورهای عضو گروه ۲۰ داشت که ناشی از عملکرد قوی بخش نفت بود. با این حال، مصرف خصوصی قوی و سرمایه‌گذاری خصوصی غیرنفتی، از جمله در پروژه‌های عظیم، باعث رشد قوی ۴.۸ درصدی در اقتصاد غیرنفتی شد. عربستان سعودی ذخایر خارجی تقریباً ۴۰۲ میلیارد دلاری دارد. صندوق ثروت ملی آن، صندوق سرمایه‌گذاری عمومی (PIF)، تقریباً ۷ میلیارد دلار دارایی دارد.

چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی

عربستان که قلب تپنده کشورهای عربی است! هدف آن، اتصال جهان و شکوفایی در همه زمینه‌ها است. به عبارت دیگر، چشم‌انداز آنها بر ایجاد شبکه‌ای قوی بین سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا متمرکز است. آنچه پادشاهی عربستان سعودی را به مکانی عالی برای سرمایه‌گذاری‌های پررونق تبدیل می‌کند، مزایای جغرافیایی، فرهنگی، نفت و گاز و اقتصادی آن است. در واقع، این طرح سازمان‌یافته بر سه سنگ بنا بنا شده است: یک جامعه پویا، اقتصاد شکوفا و یک ملت متعالی.

ابتکار تنوع اقتصادی چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی که در سال ۲۰۱۶ آغاز شد، با هدف کاهش وابستگی این کشور به نفت از طریق توسعه بخش‌های مختلف، از جمله خدمات و بخش‌های صنعتی، اجرا می‌شود. اصلاحات سیاسی، نهادی و مالی چشم‌انداز ۲۰۳۰، همراه با سرمایه‌گذاری قابل توجه صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی، فرصت‌هایی را برای شرکت‌های خارجی در بخش‌های مختلف صنعت از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، حمل و نقل، مراقبت‌های بهداشتی، فناوری پیشرفته و هوافضا و همچنین در مجموعه‌ای از «پروژه‌های بزرگ» ایجاد می‌کند که شامل توسعه شهر هوشمند و شناختی ۵۰۰ میلیارد دلاری NEOM در شمال غربی عربستان سعودی، مگاپروژه سرگرمی و ورزشی قدیه در ریاض و پروژه دریای سرخ – یک مقصد گردشگری لوکس پایدار – می‌شود.

پادشاهی عربستان سعودی فناوریهای مدرن را آغاز خواهد کرد و فرصت‌های اقتصادی ایجاد خواهد کرد که با چشم‌انداز رو به رشد آینده آنها همسو باشد.  اجزای اساسی چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی به قرار زیر است:

۱. تنوع اقتصادی.

مقامات سعودی به اهمیت تنوع اقتصادی پی برده‌اند که نقش حیاتی در افزایش امنیت مالی در کشور ایفا خواهد کرد. با ترویج و حمایت از بخش‌های دیگر، مانند گردشگری، فناوری و توسعه پایدار، وابستگی کمتری به نفت و گاز وجود خواهد داشت. این امر به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و افزایش اشتغال‌پذیری کمک می‌کند. علاوه بر این، ایجاد یک اقتصاد مستقل «غیرنفتی» می‌تواند بهره‌وری را افزایش دهد.

۲. پایداری.

با افزایش چالش جهانی تغییرات اقلیمی، کشورهای منطقه شورای همکاری خلیج فارس قصد دارند به طور کامل به انرژی پاک و تجدیدپذیر تکیه کنند. علاوه بر این، آنها امور مالی پایدار را در بخش مالی اجرا خواهند کرد. آنها روی پروژه‌های زیست‌محیطی که به حل مسائل مربوط به تغییرات اقلیمی کمک می‌کنند، کار خواهند کرد. همانطور که بانک جهانی گزارش داده است، کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به سرمایه‌گذاری پایدار توجه کرده‌اند. به عنوان مثال، توسعه شهر مصدر در امارات متحده عربی وجود دارد که یکی از پروژه‌های توسعه زیست‌محیطی است که ایجاد شهرهای سازگار با محیط زیست با پشتیبانی منابع انرژی تجدیدپذیر را تقویت می‌کند.

۳. برنامه توسعه سرمایه انسانی.

این برنامه برای ارتقاء بخش آموزشی و توانمندسازی شهروندان و سایر زبان‌آموزان برای کسب مهارت‌های جدید که آنها را به بازار کار سوق می‌دهد، تدوین شده است. با آماده‌سازی شهروندان برای آینده، این امر می‌تواند به ایجاد اقتصاد قوی کمک کند. این برنامه شامل تمام مراحل در مدارس، از مهدکودک تا سطح متوسطه، دانشگاه‌ها و مؤسسات حرفه‌ای می‌شود. همچنین راهنمایی‌هایی برای توسعه مهارتی ارائه می‌دهد که متناسب با بازار و مطابق با اهداف شغلی باشد. علاوه بر این، این برنامه یک رابطه مشارکتی با بخش خصوصی و سازمان‌های غیردولتی (NGO) ایجاد خواهد کرد. علاوه بر این، بخشی از این طرح حمایت از کارآفرینان و شرکت‌های کوچک و متوسط ​​است.

۴. توسعه اجتماعی.

پادشاهی عربستان با معرفی سبک زندگی سالم، استاندارد بالای زندگی و امنیت پایدار، در پرورش جامعه‌ای پویا سرآمد خواهد بود. علاوه بر این، آنها سیستم‌های بهداشتی مدرن را برای حمایت از بخش مراقبت‌های بهداشتی توسعه خواهند داد و با کمک به یادگیری و آموزش فرزندان خود، به حفظ پیوندهای خانوادگی کمک خواهند کرد.

۵. گردشگری و فرهنگ.

با اعمال چشم‌انداز جدید شورای همکاری خلیج فارس، بخش گردشگری نقش مهمی در توسعه اقتصاد دارد. این طرح بر اساس ایجاد استراحتگاه‌های مجلل است که پایداری را در خود جای داده و از اکوتوریسم حمایت می‌کند تا تأکید کند که گردشگران از گذراندن وقت در طبیعت باشکوه و مناطق وسیع برای تفریح ​​​​لذت خواهند برد.

چشم‌انداز رشد آینده صنعت لجستیک

با اجرای مؤثر طرح‌های ملی لجستیک با مشارکت بخش‌های دولتی و خصوصی و بهبود کریدورهای جهانی، عربستان سعودی میتواند به یک قطب مهم برای تأمین و توزیع مجدد تبدیل شود. تخمین زده می‌شود که 20 درصد از تجارت کانتینری از کانال سوئز عبور می‌کند. بهبود اتصال با اروپا، شمال و شرق آفریقا و آسیا این پتانسیل را دارد که عربستان سعودی را به مقصدی ایده‌آل برای تأمین مواد و توزیع مجدد تبدیل کند. با توجه به این مزیت جغرافیایی، انتظار می‌رود اتصال جهانی افزایش یابد و خطوط کشتیرانی جدید به بنادر این کشور با شرکای تجاری اصلی متصل شوند. انتظار می‌رود با اجرای برنامه اتصال هوایی عربستان سعودی، اتصال هوایی را برای هر دو بخش مسافری و باری افزایش دهد.

فرصتهای تجاری پیش رو با عربستان

چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی، یک تغییر الگو از اقتصاد مبتنی بر بخش دولتی به اقتصادی است که دولت قصد دارد توسط بخش خصوصی به عنوان موتور اصلی رشد اقتصادی و ایجاد شغل هدایت شود. چشم‌انداز ۲۰۳۰ فرصت‌هایی را برای شرکت‌ها در بخش‌های مختلف صنعت – به ویژه در رابطه با پروژه‌های عظیم (NEOM، Qiddiya، Amaala، دریای سرخ و دروازه دیریه) – و همچنین در دفاع، فناوری اطلاعات و ارتباطات، انرژی‌های تجدیدپذیر، معدن و مواد معدنی، بهداشت، آموزش، زیرساخت، سرگرمی و گردشگری ایجاد کرده است.

بانک اطلاعات صادرات و واردات به عربستان

برای تجارت با کشور عربستان سعودی چه برای صادرت یا واردات نیاز است که به اطلاعات و داده های تجاری و اقتصادی و اجتماعی این کشور دسترسی داشته باشیم و با تحقیقات بازار و تحلیل این داده ها مخصوصا داده های تجاری بتوانیم بهترین کالا را برای واردات یا صادرات انتخاب نماییم . بانک اطلاعات صادرات و واردات به عربستان که توسط بازرگانی فراتجار تهیه شده است داده ها و اطلاعات تجاری و اقتصادی مورد نیاز برای تجارت را در اختیار بازرگانان و فعالین اقتصادی قرار می دهد تا بتوانند تحقیقات بازار خود را انجام داده و بهترین کالا با سود آوری مناسب را جهت واردات یا صادرات انتخاب نمایند.

در تجارت خارجی یکی از مهمترین فعالیتهای قبل از صادرات یا واردات پیدا کردن بهترین محصول با ارزش افزوده بالا و سپس مشخص کردن HS Code مربوط به آن کالا می باشد . با مشخص شدن کد تعرفه محصول وارداتی یا صادراتی میتوان به راحتی متوجه شد که محصول به چه مجوزهایی برای واردات یا صادرات در کشور مبدا و مقصد نیاز دارد آیا کالا از نوع کالای صادراتی یا وارداتی مجاز، مجاز مشروط یا ممنوع است .

با دانستن کد تعرفه به راحتی میتوان به کتاب مقررات صادرات واردات مراجعه و میزان حقوق ورودی تعلق گرفته به آن کالا در واردات یا عوارض صادراتی را بدست آورد.بانک اطلاعت تجاری به شما این قابلیت را میدهد که کالاهایی که از ایران صادر یا به ایران وارد شده اند را به  همراه فصل های سیستم نمانکلاتور و HS Code بدست بیاورید.

بانک اطلاعات صادرات و واردات به عربستان شامل داده های تجاری ،اجتماعی ،جمعیتی و اقتصادی عربستان است و همچنین لیست کالای مهم صادراتی و وارداتی ایران به این کشور بر اساس آمار گمرک و اتاق بازرگانی بین المللی با کد تعرفه یا همان HS Code می باشد . با استفاده از این بانک اطلاعات تجاری میتوانید بهترین کالا برای واردات یا صادرات به عربستان و  همچنین تولید کنندگان و تامین کنندگان کالای صادراتی را بدست آورید.

این بانک داده هیچ مشابه داخلی که اطلاعات 10ساله مربوط به واردات و صادرات و سایر داده های اقتصادی و اجتماعی عربستان را در اختیار کاربران قرار دهد وجود ندارد ومیتوان گفت که این اولین بانک اطلاعاتی در زمینه صادرات و واردات به عربستان و سایر کشورها می باشد.بازه زمانی داده های آماری گمرک ایران از سال 1393 تا پایان سال 1403 و داده های آماری اتاق بازرگانی بین المللی از سال 2013 تا پایان سال 2023 می باشد.به علت اتفاقات افتاده بین ایران و عربستان در سال 1394 حجم تجارت ایران با عربستان به شدت کاهش یافت به حدی که در سالهای بین 1398 تا 1402 واردات رسمی از عربستان نداشتیم.

فایل پی دی اف شده این دیتابیس را میتوانید از لینک زیر دانلود نمایید

دانلود فایل پی دی اف بانک اطلاعات صادرات و واردات به عربستان سعودی

بخشهای مختلف بانک اطلاعات صادرات و واردات به عربستان سعودی

  1. آمار اقتصادی عربستان
  2. آمار جمعیت عربستان
  3. داده های اجتماعی
  4. شرکای تجاری عربستان
  5. داشبورد تجارت با عربستان بر اساس آمار اتاق بازرگانی بین المللی
  6. داشبورد تجارت با عربستان بر اساس آمار گمرک ایران
  7. داشبورد واردات و صادرات ایران از سراسر جهان براساس آماراتاق بازرگانی بین المللی
  8. پتانسیلهای وارداتی و صادراتی
  9. نمودارهای خطی و درختی صادرات و واردات
  10. لیست کالاهای صادراتی به عربستان بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی
  11. لیست کالاهای وارداتی عربستان بر اساس آمار اتاق بازرگانی بین المللی
  12. مقایسه مقدار واردات و صادرات عربستان از سراسر جهان با ایران
  13. لیست گمرکات ترخیص کننده کالاهای صادراتی و وارداتی
  14. لیست کالاهای وارداتی از عربستان بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی
  15. داشبورد واردات از عربستان به ایران بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی
  16. تراز تجاری عربستان بر اساس آمار اتاق بزرگانی بین المللی
  17. کشورهای صادرکننده و واردکننده از ایران بر اساس آمار اتاق بازرگانی بین المللی
  18. نمودار تراز تجاری عربستان
  19. لیست نمایشگاههای درحال برگزاری در سال 2025 عربستان به همراه وب سایت
  20. معرفی سایت های پربازدید خرده فروشی عربستان برای بدست آوردن قیمت خرده فروشی و همچنین پیدا کردن مشتری
  21. تعرفه های کالاهای وارداتی به عربستان با کد تعرفه 6 رقمی و ملی

بانک اطلاعات صادرات و واردات به عربستان

در این بانک اطلاعات صادرات و واردات به عربستان علاوه بر آمارهای اقتصادی و اجتماعی و جمعیتی  آمار کالاهای صادراتی از ایران به عربستان از سال 1393 تا 1403 بر اساس آمار گمرک ایران و از سال 2013 تا 2023 بر اساس آمار اتاق بازرگانی بین المللی و همچنین کالاهای وارداتی ایران از عربستان بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی در سالهای ذکر شده بالا  گرد آوری  و به صورت لیست بندی کالایی و نمودارهای خطی،درختی و میله ای که درک و تحلیل را ساده میکند در اختیار کاربران قرار داده شده است.

شاخص های اقتصادی و تجاری عربستان

پرسودترین مصولات صادراتی به عربستان

در این دیتابیس آمارها و اطلاعات گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی به صورت گراف و نمودار در یک صفحه قرار داده شده تا تحلیلگران و فعالین حوزه تجارت بتوانند این آمارها را باهم مقایسه نموده و درک بهتری از بازار صادراتی عربستان سعودی بدست بیاورند و با دقت بهتری کالای وارداتی یا صادراتی را انتخاب نمایند .

واردات عربستان از ایران

 

همچنین در این پایگاه داده تراز تجاری کالاهای (بر اساس فصل های سیستم هماهنگ کننده) کشور عربستان به صورت لیست و نمودار آورده شده تا فعالین حوزه تجارت با داشتن این داده مهم اقدام به پیدا کردن بهترین محصول برای صادرات یا واردات از این کشور نمایند.شما همچنین با استفاده از این پایگاه داده میتوانید به لیست کشورهایی که بیشترین صادرات به کشور عربستان را داشته و جز شرکای تجاری آن می باشند با ریز جزئیات دسترسی پیدا کنید.

تراز تجاری عربستان

صادرات به عربستان

شرکای تجاری عربستان

نصب بانک اطلاعات تجارت با عربستان سعودی

برای استفاده از این بانک اطلاعاتی ابتدا باید نرم افزار Power BI  مایکروسافت را روی کامپیوتر یا لپ تاپ خود نصب نمایید . نرم افزار Power BI  بروی کامپوترها و لپ تاپ هایی که سیستم عامل آنها ویندوز 10 یا 11باشد قابلیت نصب دارد . بعد از نصب این نرم افزار از قسمت Open فایل بانک اطلاعات تجارت به عربستان را انتخاب کرده و بعد از بارگذاری در نرم افزار ، این دیتابیس فعال شده و قابلیت اجرا دارد و نیاز به هیچ فرایند دیگری ندارد.

برای دانلود نرم افزار Power BI ازسایت مایکروسافت واز طریق لینک زیر براساس نوع سیستم عامل خود 64 بیتی فایل PBIDesktopSetup_x64.exe و 32 بیتی فایل PBIDesktopSetup.exe را انتخاب و نصب  نمایید. اگر نرم افزار Power BI قبلا روی سیستمتان نصب دارید باید آن را از طریق لینک زیر به روز رسانی نمایید

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=58494

این نرم افزار رایگان بوده و نیاز به لایسنس ندارد.

آموزش نصب نرم افزار Power Bi

در فایلهای ویدیویی زیر آموزش نحوه نصب Power Bi  ارائه شده است . به علت مشابه بودن بانک اطلاعات صادرات و واردات به عربستان با بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان میتوانید از فایلهای ویدیویی آن جهت آموزش نحوه کار با این بانک اطلاعاتی استفاده نمایید

بهتر است قبل از سفارش و خرید این محصول، نرم افزار Power Bi را روی کامپیوتر یا لپ تاپ خود نصب نمایید.

آموزش کامل نصب نرم افزار Power Bi

آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت اول

آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت دوم

آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت سوم

آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت چهارم

توضیحات تکمیلی

پتانسیلهای وارداتی و صادراتی

نمایش پتانسیلهای وارداتی عربستان, نمایش پتانسیلهای صادراتی عربستان

لیست پرسودترین کالاها

لیست پرسودترین کالاهای صادراتی و وارداتی به همراه HS Code

داشبورد

داشبورد صادرات, داشبورد واردات

داشبورد کالاهای صادراتی و وارداتی ایران

داشبورد کالاهای صادراتی و وارداتی ایران از سراسر جهان

کشورهای هدف صادراتی و وارداتی

لیست کشورهای صادرکننده و واردکننده کالا از ایران

لیست گمرکات

لیست گمرکات ترخیص کننده کالاهای صادراتی و وارداتی همراه با لیست کالاها و کد تعرفه

لیست کالاها

لیست کالاهای وارداتی و صادراتی همراه با کد تعرفه HS Code

تراز تجاری

ترازی تجاری واردات و صادرات کشور عربستان بر اساس HS Code برای پیدا کردن بهترین کالای وارداتی و صادراتی

لیست تعرفه های عربستان

لیست تعرفه های وارداتی عربستان بر اساس کد تعرفه و فصل کالایی سیستم نمانکلاتور سال 2024

روند تغییرات

نمودار خطی صادرات, نمودار خطی واردات

نمودار میله ای

نمودار میله ای صادرات, نمودار میله ای واردات

نمودار درختی

نمودار درختی صادرات, نمودار درختی واردات, نمودار درختی گمرکات وارداتی و صادراتی

مقایسه

مقایسه صادرات و واردات کالا بر اساس آمار گرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی

سایر داده های مهم

لیست وب سایتهای پربازدید خرده فروشی در عربستان, لیست نمایشگاهها در سال 2025, میزان و نام کشورهای سرمایه گذار در عربستان

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “بانک اطلاعات صادرات و واردات به عربستان”
محصولات مرتبط
فروش ویژه
فایل دانلودی
قیمت اصلی: ۱,۸۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷۲۰,۰۰۰ تومان.
فروش ویژه
فایل دانلودی
قیمت اصلی: ۱,۸۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷۲۰,۰۰۰ تومان.
فروش ویژه
قیمت اصلی: ۱,۸۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷۲۰,۰۰۰ تومان.
فروش ویژه
فایل دانلودی
قیمت اصلی: ۱,۸۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷۲۰,۰۰۰ تومان.
فروش ویژه
فایل دانلودی
قیمت اصلی: ۱,۸۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷۲۰,۰۰۰ تومان.
فروش ویژه
فایل دانلودی
قیمت اصلی: ۱,۸۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷۲۰,۰۰۰ تومان.
فروش ویژه
فایل دانلودی
قیمت اصلی: ۱,۶۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۶۹۰,۰۰۰ تومان.
فروش ویژه
فایل دانلودی
قیمت اصلی: ۱,۴۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۵۹۰,۰۰۰ تومان.
فروش ویژه
فایل دانلودی
قیمت اصلی: ۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲,۲۰۰,۰۰۰ تومان.
فروش ویژه
فایل دانلودی
قیمت اصلی: ۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲,۲۰۰,۰۰۰ تومان.