توضیحات
کشور کنیا به خاطر موقعیت اقتصادی ،تجاری و لجستیکیش دروازه ورود به مناطق شرق و مرکز آفریقا است. این کشور به گونه ای زیرساختهای خود را توسعه داده است که به بلوکهای اقتصادی منطقها شرق آفریقا (EAC) و بازار مشترک شرق و جنوب آفریقا (COMESA) که هر دو که از جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ میلیون نفر برخوردارند، خدمترسانی کند که میتوان گفت نیمی از کل جمعیت آفریقا است. موقعیت بی نظیر کنیا به عنوان قطب اقتصادی، تجاری و لجستیکی در شرق و مرکز آفریقا، این کشور را به یکی از بهترین مقاصد سرمایهگذاری در سطح جهان تبدیل کرده است.
اقتصاد این کشور در سالهای اخیر به علت داشتن نیروی کار نسبتاً تحصیلکرده، بندر حیاتی که به عنوان مبدا اصلی ورود کالاها به مقصد کشورهای منطقه شرق آفریقا ، پوشش گیاهی و جانوری فراوان، رشد چشمگیر و سریعی داشته است. علاوه بر این، این کشور دارای کیلومترها خط ساحلی زیبا، مایلها شن سفید نرم است که همگی با درختان نخل احاطه شدهاند. مهمتر از همه اینها، دولت کنیا متعهد به اجرای اصلاحات تجاری است.
اقتصاد کنیا بر اساس چشمانداز ۲۰۳۰، یک برنامه توسعهای که هدف آن تبدیل کنیا به یک کشور تازه صنعتی شده با درآمد متوسط است که تا سال ۲۰۳۰ کیفیت بالای زندگی را برای همه شهروندان خود فراهم میکند، بنا شده است. توسعه این کشور همچنین با برنامه چهارگانه بزرگ که بر امنیت غذایی، مسکن مقرون به صرفه، تولید و مراقبتهای بهداشتی مقرون به صرفه تمرکز دارد، همسو است.
در سال ۲۰۱۹، رشد اقتصادی کنیا به طور متوسط ۵.۴ درصد بود که کنیا را به یکی از سریعترین اقتصادهای در حال رشد در کشورهای جنوب صحرای آفریقا تبدیل کرد. این توسعه اقتصادی توسط یک محیط اقتصاد کلان پایدار، اعتماد مثبت سرمایهگذاران و یک بخش خدمات مقاوم تقویت شده است.
کنیا بازار داخلی بیش از ۵۰ میلیون نفری دارد و چهارمین اقتصاد بزرگ در کشورهای جنوب صحرای آفریقا است. دلایل اصلی که شرکتها باید تجارت در کنیا را در نظر بگیرند عبارتند از: ۱) کنیا دروازه ورود به بازار شرق آفریقا و قطب اقتصادی، تجاری، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مالی و لجستیکی منطقه است؛ ۲) جمعیتی جوان، تحصیلکرده، کارآفرین و انگلیسی زبان دارد که تسلط بالایی بر فناوری دارند؛ ۳) منبع فراوانی از انرژیهای تجدیدپذیر دارد (بیش از ۹۰٪ از برق شبکهای کنیا از منابع تجدیدپذیر تأمین میشود)؛ و ۴) از روابط دوجانبه قوی با ایالات متحده، از جمله مشارکت استراتژیک تجارت و سرمایهگذاری که در حال مذاکره است، برخوردار است.
کنیا قویترین پایگاه صنعتی را در منطقه شرق آفریقا دارد و در جذب صادرکنندگان و سرمایهگذاران موفق بوده است، به طوری که بسیاری از شرکتها عملیات محلی و منطقهای خود را برای بهرهبرداری از موقعیت استراتژیک کنیا، اقتصاد متنوع، نیروی کار ماهر و مولد، مسیرهای لجستیک بینوجهی متصل، خدمات بانکی، بیمه، حقوقی و مشاورهای توسعهیافته و اکوسیستم کارآفرینی و استارتآپ پویا، ایجاد کردهاند
اقتصاد کنیا توسط بخشهای مختلفی که در تولید کالا و خدمات فعالیت دارند، هدایت میشود. این بخشها شامل کشاورزی ،تولید، گردشگری،هنر و صنایع دستی، بخشهای مالی و سرمایهگذاری می باشد.
برای تجارت با کشور کنیا چه برای صادرت یا واردات نیاز است که به اطلاعات و داده های تجاری و اقتصادی و اجتماعی این کشور دسترسی داشته باشیم و با تحقیقات بازار و تحلیل این داده ها مخصوصا داده های تجاری بتوانیم بهترین کالا را برای واردات یا صادرات انتخاب نماییم . بانک اطلاعات صادرات و واردات به کنیا که توسط بازرگانی فراتجار تهیه شده است داده ها و اطلاعات تجاری و اقتصادی مورد نیاز برای تجارت را در اختیار بازرگانان و فعالین اقتصادی قرار می دهد تا بتوانند تحقیقات بازار خود را انجام داده و بهترین کالا با سود آوری مناسب را جهت واردات یا صادرات انتخاب نمایند.
در تجارت خارجی یکی از مهمترین فعالیتهای قبل از صادرات یا واردات پیدا کردن بهترین محصول با ارزش افزوده بالا و سپس مشخص کردن HS Code مربوط به آن کالا می باشد . با مشخص شدن کد تعرفه محصول وارداتی یا صادراتی میتوان به راحتی متوجه شد که محصول به چه مجوزهایی برای واردات یا صادرات در کشور مبدا و مقصد نیاز دارد آیا کالا از نوع کالای صادراتی یا وارداتی مجاز، مجاز مشروط یا ممنوع است .
با دانستن کد تعرفه به راحتی میتوان به کتاب مقررات صادرات واردات مراجعه و میزان حقوق ورودی تعلق گرفته به آن کالا در واردات یا عوارض صادراتی را بدست آورد.بانک اطلاعت تجاری به شما این قابلیت را میدهد که کالاهایی که از ایران صادر یا به ایران وارد شده اند را به همراه فصل های سیستم نمانکلاتور و HS Code بدست بیاورید.
بانک اطلاعات صادرات و واردات به کنیا شامل داده های تجاری ،اجتماعی ،جمعیتی و اقتصادی کنیا است و همچنین لیست کالای مهم صادراتی و وارداتی ایران به این کشور بر اساس آمار گمرک و اتاق بازرگانی بین المللی با کد تعرفه یا همان HS Code می باشد . با استفاده از این بانک اطلاعات تجاری میتوانید بهترین کالا برای واردات یا صادرات به کنیا و همچنین تولید کنندگان و تامین کنندگان کالای صادراتی را بدست آورید.
این بانک داده هیچ مشابه داخلی که اطلاعات 7 ساله مربوط به واردات و صادرات و سایر داده های اقتصادی و اجتماعی کنیا را در اختیار کاربران قرار دهد وجود ندارد ومیتوان گفت که این اولین بانک اطلاعاتی در زمینه صادرات و واردات به کنیا و سایر کشورها می باشد.بازه زمانی داده های آماری گمرک ایران از سال 1397 تا پایان سال 1403 و داده های آماری اتاق بازرگانی بین المللی از سال 2013 تا پایان سال 2023 می باشد.
فایل پی دی اف شده این دیتابیس را میتوانید از لینک زیر دانلود نمایید
دانلود فایل پی دی اف بانک اطلاعات صادرات و واردات به کنیا
بخشهای مختلف بانک اطلاعات صادرات و واردات به کنیا
- آمار اقتصادی کنیا
- آمار جمعیت کنیا
- داده های اجتماعی
- شرکای تجاری کنیا
- داشبورد تجارت با کنیا بر اساس آمار اتاق بازرگانی بین المللی
- داشبورد تجارت با کنیا بر اساس آمار گمرک ایران
- پتانسیلهای وارداتی و صادراتی
- نمودارهای خطی و درختی صادرات و واردات
- لیست کالاهای صادراتی به کنیا بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی
- لیست کالاهای وارداتی کنیا بر اساس آمار اتاق بازرگانی بین المللی
- مقایسه مقدار واردات و صادرات کنیا از سراسر جهان با ایران
- لیست گمرکات ترخیص کننده کالاهای صادراتی و وارداتی
- لیست کالاهای وارداتی از کنیا بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی
- داشبورد واردات از کنیا به ایران بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی
- تراز تجاری کنیا بر اساس آمار اتاق بزرگانی بین المللی
- لیست شرکای تجاری کنیا
- نمودار تراز تجاری کنیا
- لیست نمایشگاههای درحال برگزاری در سال 2025 کنیا به همراه وب سایت
- معرفی سایت های پربازدید خرده فروشی کنیا برای بدست آوردن قیمت خرده فروشی و همچنین پیدا کردن مشتری
- تعرفه های کالاهای وارداتی به کنیا با کد تعرفه 6 رقمی و ملی
- لیست مناطق مهم ویژه اقتصادی کنیا
در این بانک اطلاعات صادرات و واردات به کنیا علاوه بر آمارهای اقتصادی و اجتماعی و جمعیتی آمار کالاهای صادراتی از ایران به کنیا از سال 1397 تا 1403 بر اساس آمار گمرک ایران و از سال 2013 تا 2023 بر اساس آمار اتاق بازرگانی بین المللی و همچنین کالاهای وارداتی ایران از کنیا بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی در سالهای ذکر شده بالا گرد آوری و به صورت لیست بندی کالایی و نمودارهای خطی،درختی و میله ای که درک و تحلیل را ساده میکند در اختیار کاربران قرار داده شده است.
در این دیتابیس آمارها و اطلاعات گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی به صورت گراف و نمودار در یک صفحه قرار داده شده تا تحلیلگران و فعالین حوزه تجارت بتوانند این آمارها را باهم مقایسه نموده و درک بهتری از بازار صادراتی کنیا بدست بیاورند و با دقت بهتری کالای وارداتی یا صادراتی را انتخاب نمایند .
همچنین در این پایگاه داده تراز تجاری کالاهای (بر اساس فصل های سیستم هماهنگ کننده) کشور کنیا به صورت لیست و نمودار آورده شده تا فعالین حوزه تجارت با داشتن این داده مهم اقدام به پیدا کردن بهترین محصول برای صادرات یا واردات از این کشور نمایند.شما همچنین با استفاده از این پایگاه داده میتوانید به لیست کشورهایی که بیشترین صادرات به کشور کنیا را داشته و جز شرکای تجاری آن می باشند با ریز جزئیات دسترسی پیدا کنید.
نصب بانک اطلاعات تجارت با کنیا
برای استفاده از این بانک اطلاعاتی ابتدا باید نرم افزار Power BI مایکروسافت را روی کامپیوتر یا لپ تاپ خود نصب نمایید . نرم افزار Power BI بروی کامپوترها و لپ تاپ هایی که سیستم عامل آنها ویندوز 10 یا 11باشد قابلیت نصب دارد . بعد از نصب این نرم افزار از قسمت Open فایل بانک اطلاعات تجارت به کنیا را انتخاب کرده و بعد از بارگذاری در نرم افزار ، این دیتابیس فعال شده و قابلیت اجرا دارد و نیاز به هیچ فرایند دیگری ندارد.
برای دانلود نرم افزار Power BI ازسایت مایکروسافت واز طریق لینک زیر براساس نوع سیستم عامل خود 64 بیتی فایل PBIDesktopSetup_x64.exe و 32 بیتی فایل PBIDesktopSetup.exe را انتخاب و نصب نمایید. اگر نرم افزار Power BI قبلا روی سیستمتان نصب دارید باید آن را از طریق لینک زیر به روز رسانی نمایید
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=58494
این نرم افزار رایگان بوده و نیاز به لایسنس ندارد.
آموزش نصب نرم افزار Power Bi
در فایلهای ویدیویی زیر آموزش نحوه نصب Power Bi ارائه شده است . به علت مشابه بودن بانک اطلاعات صادرات و واردات به کنیا با بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان میتوانید از فایلهای ویدیویی آن جهت آموزش نحوه کار با این بانک اطلاعاتی استفاده نمایید
بهتر است قبل از سفارش و خرید این محصول، نرم افزار Power Bi را روی کامپیوتر یا لپ تاپ خود نصب نمایید.
آموزش کامل نصب نرم افزار Power Bi
آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت اول
آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت دوم
آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت سوم
آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت چهارم
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.