توضیحات
جمعیت ترکیه حدود 80 میلیون نفر میباشد. حدود 75 درصد مردم این کشور سنیمذهب و 25 درصد هم علوی هستند که با ایران، جمهوری آذربایجان، ارمنستان و گرجستان و همینطور عراق و سوریه همسایه است. این کشور از شمال با دریای سیاه، و از جنوبغربی با دریای مدیترانه مرز آبی دارد. ترکیه کشوری اوراسیایی محسوب می شود. ترکیه برای ایران دروازه ورود به اروپا بوده و بیشتر کالاهای وارداتی یا صادراتی به اروپا از طریق راه زمینی از ترکیه صورت میگیرد.
برای تجارت با ترکیه چه برای صادرت یا واردات نیاز است که به اطلاعات و داده های تجاری و اقتصادی و اجتماعی این کشور دسترسی داشته باشیم و با تحقیقات بازار و تحلیل این داده ها مخصوصا داده های تجاری بتوانیم بهترین کالا را برای واردات یا صادرات انتخاب نماییم . بانک اطلاعات صادرات به ترکیه که توسط بازرگانی فراتجار تهیه شده است داده ها و اطلاعات تجاری و اقتصادی مورد نیاز برای تجارت را در اختیار بازرگانان و فعالین اقتصادی قرار می دهد تا بتوانند تحقیقات بازار خود را انجام داده و بهترین کالا با سود آوری مناسب را جهت واردات یا صادرات انتخاب نمایند.
در تجارت خارجی یکی از مهمترین فعالیتهای قبل از صادرات یا واردات پیدا کردن بهترین محصول با ارزش افزوده بالا و سپس مشخص کردن HS Code مربوط به آن کالا می باشد . با مشخص شدن کد تعرفه محصول وارداتی یا صادراتی میتوان به راحتی متوجه شد که محصول به چه مجوزهایی برای واردات یا صادرات در کشور مبدا و مقصد نیاز دارد آیا کالا از نوع کالای صادراتی یا وارداتی مجاز، مجاز مشروط یا ممنوع است .
با دانستن کد تعرفه به راحتی میتوان به کتاب مقررات صادرات واردات مراجعه و میزان حقوق ورودی تعلق گرفته به آن کالا در واردات یا عوارض صادراتی را بدست آورد.بانک اطلاعت تجاری به شما این قابلیت را میدهد که کالاهایی که از ایران صادر یا به ایران وارد شده اند را به همراه فصل های سیستم نمانکلاتور و HS Code بدست بیاورید.
بانک اطلاعات صادرات به ترکیه شامل داده های تجاری ،اجتماعی ،جمعیتی و اقتصادی ترکیه است و همچنین لیست کالای مهم صادراتی و وارداتی ایران به این کشور بر اساس آمار گمرک و اتاق بازرگانی بین المللی با کد تعرفه یا همان HS Code می باشد . با استفاده از این بانک اطلاعات تجاری میتوانید بهترین کالا برای واردات یا صادرات به ترکیه و همچنین تولید کنندگان و تامین کنندگان کالای صادراتی را بدست آورید.
این بانک داده هیچ مشابه داخلی که اطلاعات 10 ساله مربوط به واردات و صادرات و سایر داده های اقتصادی و اجتماعی ترکیه را در اختیار کاربران قرار دهد وجود ندارد ومیتوان گفت که این اولین بانک اطلاعاتی در زمینه صادرات و واردات به ترکیه و سایر کشورها می باشد.
فایل پی دی اف شده این دیتابیس را میتوانید از لینک زیر دانلود نمایید
دانلود فایل پی دی اف بانک اطلاعات صادرات به ترکیه
بخشهای مختلف بانک اطلاعات صادرات به ترکیه
- آمار اقتصادی ترکیه
- آمار جمعیت ترکیه
- داده های اجتماعی
- شرکای تجاری ترکیه
- داشبورد تجارت با ترکیه بر اساس آمار اتاق بازرگانی بین المللی
- داشبورد تجارت با ترکیه بر اساس آمار گمرک ایران
- پتانسیلهای وارداتی ترکیه
- نمودارهای خطی و درختی صادرات و واردات
- لیست کالاهای صادراتی به ترکیه بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی
- لیست کالاهای وارداتی ترکیه بر اساس آمار اتاق بازرگانی بین المللی
- مقایسه مقدار واردات و صادرات ترکیه از سراسر جهان با ایران
- لیست گمرکات ترخیص کننده کالاهای صادراتی و وارداتی
- لیست کالاهای وارداتی از ترکیه بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی
- داشبورد واردات از ترکیه به ایران بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی
- تراز تجاری ترکیه بر اساس آمار اتاق بزرگانی بین المللی
- پتانسیلهای صادراتی ترکیه
- لیست شرکای تجاری ترکیه
- نمودار تراز تجاری ترکیه
- اطلاعات تماس سفارتخانه ترکیه درایران
- لیست نمایشگاههای درحال برگزاری در سال 2025 ترکیه به همراه وب سایت
- معرفی سایت های پربازدید خرده فروشی ترکیه برای بدست آوردن قیمت خرده فروشی و همچنین پیدا کردن مشتری
- تعرفه های کالاهای وارداتی به ترکیه با کد تعرفه 6 رقمی و ملی
- اطلاعات تماس سفارتخانه ایران در ترکیه
- لیست مناطق مهم ویژه اقتصادی ترکیه
در این پایگاه داده صادرات به ترکیه علاوه بر آمارهای اقتصادی و اجتماعی و جمعیتی آمار کالاهای صادراتی از ایران به ترکیه از سال 1393 تا 1403 بر اساس آمار گمرک ایران و از سال 2014 تا 2023 بر اساس آمار اتاق بازرگانی بین المللی و همچنین کالاهای وارداتی ایران از ترکیه بر اساس آمار گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی در سالهای ذکر شده بالا گرد آوری و به صورت لیست بندی کالایی و نمودارهای خطی،درختی و میله ای که درک و تحلیل را ساده میکند در اختیار کاربران قرار داده شده است.
در این دیتابیس آمارها و اطلاعات گمرک ایران و اتاق بازرگانی بین المللی به صورت گراف و نمودار در یک صفحه قرار داده شده تا تحلیلگران و فعالین حوزه تجارت بتوانند این آمارها را باهم مقایسه نموده و درک بهتری از بازار صادراتی ترکیه بدست بیاورند و با دقت بهتری کالای وارداتی یا صادراتی را انتخاب نمایند .
همچنین در این پایگاه داده تراز تجاری کالاها (بر اساس فصل های سیستم هماهنگ کننده) ترکیه به صورت لیست و نمودار آورده شده تا فعالین حوزه تجارت با داشتن این داده مهم اقدام به پیدا کردن بهترین محصول برای صادرات یا واردات از این کشور نمایند.شما همچنین با استفاده از این پایگاه داده میتوانید به لیست کشورهایی که بیشترین صادرات یا واردات از ترکیه را داشته و جزء شرکای تجاری آن می باشند با ریز جزئیات دسترسی پیدا کنید.
نصب بانک اطلاعات تجارت با ترکیه
برای استفاده از این بانک اطلاعاتی ابتدا باید نرم افزار Power BI مایکروسافت را روی کامپیوتر یا لپ تاپ خود نصب نمایید . نرم افزار Power BI بروی کامپوترها و لپ تاپ هایی که سیستم عامل آنها ویندوز 10 یا 11باشد قابلیت نصب دارد . بعد از نصب این نرم افزار از قسمت Open فایل بانک اطلاعات تجارت به ترکیه را انتخاب کرده و بعد از بارگذاری در نرم افزار ، این دیتابیس فعال شده و قابلیت اجرا دارد و نیاز به هیچ فرایند دیگری ندارد.
برای دانلود نرم افزار Power BI ازسایت مایکروسافت واز طریق لینک زیر براساس نوع سیستم عامل خود 64 بیتی فایل PBIDesktopSetup_x64.exe و 32 بیتی فایل PBIDesktopSetup.exe را انتخاب و نصب نمایید. اگر نرم افزار Power BI قبلا روی سیستمتان نصب دارید باید آن را از طریق لینک زیر به روز رسانی نمایید
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=58494
این نرم افزار رایگان بوده و نیاز به لایسنس ندارد.
آموزش نصب نرم افزار Power Bi
در فایلهای ویدیویی زیر آموزش نحوه نصب Power Bi ارائه شده است . به علت مشابه بودن بانک اطلاعات صادرات به ترکیه با بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان میتوانید از فایلهای ویدیویی آن جهت آموزش نحوه کار با این بانک اطلاعاتی استفاده نمایید
بهتر است قبل از سفارش و خرید این محصول، نرم افزار Power Bi را روی کامپیوتر یا لپ تاپ خود نصب نمایید.
آموزش کامل نصب نرم افزار Power Bi
آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت اول
آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت دوم
آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت سوم
آموزش نحوه استفاده از بانک اطلاعات تجارت با تاجیکستان قسمت چهارم
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.